Filmy mimo mainstream
16.10.2015 | bakeero

Na obzoru další Smrtonosná past

Ale ne ledajaká. Zatím poslední přírůstek do rodinky téhle filmové série jí skoro poslal do pekel – v Americe tam de facto skončila, protože tržby 67 milionu dolarů jsou pro tuhle značku jednoduše ostudou, ale zbytek světa zase jednou všechno zachránil. Globální tržby 237 milionů dolarů už nejsou tak zlé.

Takže hlavouni si řekli, že Johna McClanea znovu oživí a pošlou na plátno. Ale nečekejte klasický sequel. Podíváme se totiž na to, jak McClane sbíral zkušenosti. Komiksová série Die Hard: Year One už nám to předvedla na papíře a teď se můžeme těšit, jak to dopadne na plátně.

Bruce Willis už se tedy nejspíš nebude před kamerou prohánět v akčních scénách, ale zaujme pozici vypravěče. Většinu fanoušků asi tahle zpráva nepotěší a také Filmfanatic by radši Willise viděl řádit jako za mlada, než aby se na něj koukal coby mluvící hlavu.

Ale třeba nás tvůrci překvapí a my dostaneme vydařený reboot celé série s novou tváří. Koho byste nejradši viděli jako mladého McClanea vy? Podělte se o svůj názor v diskuzi.

Nejčtenější články

Filmfanatic na Facebooku